Η εταιρία

Χονδρική πώληση παγωτού από την DELUX

Χονδρική πώληση παγωτού


Η Delux είναι η κορυφαία εταιρία σε χονδρική πώληση παγωτού (πρώην Patagonia). Νέο brand, νέα προϊόντα, νέα προσέγγιση στη συνεχώς μεταβαλόμενη και εξελισσόμενη αγορά.

Χάρη στη συνεχή αναζήτηση καινοτοµίας και τη βαθειά γνώση του προϊόντος είναι µια αξιόπιστη και σοβαρή εταιρεία που χαρακτηρίζεται από ακρίβεια και συνέπεια και δίνει έµφαση στην ποιότητα. Η οµάδα µας απαρτίζεται από ανθρώπους που εδώ και πολλά χρόνια προάγει το χειροποίητο ιταλικό παγωτό.


Το παγωτό μας


Ποιοτικό Ιταλικό παγωτό, που παράγεται µε χειροποίητες τεχνικές, µε συνταγές της ιταλικής παράδοσης, αλλά κυρίως µε τις καλύτερες φυσικές πρώτες ύλες (γάλα, κρέµα γάλακτος, αυγά, ζάχαρη, φρούτα).

Πάνω από 60 γεύσεις παγωτού ανανεώνονται κάθε χρόνο µε τις νέες τάσεις της αγοράς. Από τις πιο παραδοσιακές ιταλικές γεύσεις (στρατσιατέλα, τιραµισού, λιµοντσέλο) µέχρι τις γεύσεις της ελληνικής παράδοσης (µαστίχα Χίου, γιαούρτι, καταΐφι) περνώντας στις λίγο πιο ιδιαίτερες γεύσεις (µπισκότο λεµόνι, µασκαρπόνε µε αχλάδι κλπ.).

Με λίγα λόγια µια ευρεία γκάµα που µπορεί να ικανοποιήσει όλους τους ουρανίσκους!

DELUX fresco italiano

Αυθεντικό χειροποίητο Ιταλικό παγωτό, από αγνά υλικά

Τα γλυκά μας


Μαζί με τις υπέροχες γεύσεις του παγωτού μας, σας προμηθεύουμε
με προϊόντα που ολοκληρώνουν την γευστική εμπειρία ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών σας. Τα εξ' ίσου υπέροχα και αυθεντικά χειροποίητα γλυκά μας, έρχονται να προσθέσουν ακόμα μια γευστική νότα. Καρυδόπιτες, σοκολατόπιτες, ραβανί, μπάρες δημητριακών και καταπληκτικά cookies, είναι διαθέσιμα για να βελτιώσετε σημαντικά την γκάμα σας αλλά και να τη συνδυάσετε άψογα με τα παγωτά μας!

DELUX fresco italiano

Υπέροχα γλυκά χειμερινής σεζόν

Η εταιρία μας εφαρμόζει ένα Σύστημα Διαχείρισης για την Ασφάλεια των Τροφίμων σε συμφωνία με το παρακάτω Πρότυπο:

Delux - Με πιστοποίηση ασφάλειας τροφίμων

Βασικός στόχος της DELUX Fresco Italiano είναι η παροχή εκλεκτών και ασφαλών παγωτών με γνώμονα τις απαιτήσεις των πελατών της, καθώς και των καταναλωτών. Για το λόγο αυτό η επιχείρηση εφαρμόζει Σύστημα για τη Διαχείριση της Ασφάλειας των Τροφίμων.

Οι βασικοί στόχοι είναι:
 Ο χειρισμός των τροφίμων γίνεται πάντα με ορθό τρόπο ώστε να μειώνονται οι κίνδυνοι.
 Η πλήρης συμμόρφωση των εμπλεκομένων με την ισχύουσα νομοθεσία.
 Η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής από το προσωπικό.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, στη DELUX Fresco Italiano:
1. τηρείται επ’ ακριβώς το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων που έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018, για την παραγωγή και διάθεση παγωτών,
2. ακολουθούνται κατά γράμμα όλες οι Διαδικασίες,
3. γίνεται συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων,
4. επαληθεύεται συνεχώς το εφαρμοζόμενο σύστημα με τη διενέργεια εσωτερικών επιθεωρήσεων και εργαστηριακών αναλύσεων τροφίμων,
5. εργαζόμαστε έτσι ώστε να ικανοποιούμε τις κοινώς αποδεκτές απαιτήσεις των πελατών μας που αφορούν την ασφάλεια των προϊόντων που τους παρέχουμε
6. παρακολουθούνται όλα τα κρίσιμα σημεία και τα προαπαιτούμενα προγράμματα της παραγωγικής διαδικασίας,
7. εξασφαλίζονται οι απαιτούμενοι πόροι για τη διατήρηση και επικαιροποίηση του Συστήματος, τη βελτίωση των εγκαταστάσεων και των υποδομών και του περιβάλλοντος εργασίας,
8. διατηρούνται οι δίαυλοι επικοινωνίας με τους προμηθευτές και τις αρχές και
9. λαμβάνονται υπόψη οι παρατηρήσεις των πελατών για τη βελτίωση των προϊόντων που τους διαθέτουμε.

Παράλληλα, έχουν τεθεί μετρήσιμοι στόχοι σχετικά με την ασφάλεια των προϊόντων, οι οποίοι παρακολουθούνται διαρκώς ως προς την επίτευξή τους.