Η εταιρία

Χονδρική πώληση παγωτού από την DELUX

Χονδρική πώληση παγωτού


Η Delux είναι η κορυφαία εταιρία σε χονδρική πώληση παγωτού (πρώην Patagonia). Νέο brand, νέα προϊόντα, νέα προσέγγιση στη συνεχώς μεταβαλόμενη και εξελισσόμενη αγορά.

Χάρη στη συνεχή αναζήτηση καινοτοµίας και τη βαθειά γνώση του προϊόντος είναι µια αξιόπιστη και σοβαρή εταιρεία που χαρακτηρίζεται από ακρίβεια και συνέπεια και δίνει έµφαση στην ποιότητα. Η οµάδα µας απαρτίζεται από ανθρώπους που εδώ και πολλά χρόνια προάγει το χειροποίητο ιταλικό παγωτό.


  • Είμαστε υπερήφανοι για το παγωτό μας!

    Αν αναζητάτε ποιοτικό, αυθεντικό, χειροποίητο Ιταλικό παγωτό σε μεγάλη γκάμα γεύσεων, είσαστε στο σωστό μέρος! Καλέστε τώρα έναν συνεργάτη μας να μάθετε περισσότερα για τους τρόπους συνεργασίας.

  • Προμηθεύουμε επιπλέον προϊόντα!

    Το καλοκαίρι δεν είναι αρκετό! Προσθέσαμε στη γκάμα μας υπέροχα γλυκά χειμερινής σεζόν για να καλύψουμε ακόμα περισσότερες ανάγκες σας!

Το παγωτό μας


Ποιοτικό Ιταλικό παγωτό, που παράγεται µε χειροποίητες τεχνικές, µε συνταγές της ιταλικής παράδοσης, αλλά κυρίως µε τις καλύτερες φυσικές πρώτες ύλες (γάλα, κρέµα γάλακτος, αυγά, ζάχαρη, φρούτα).

Πάνω από 60 γεύσεις παγωτού ανανεώνονται κάθε χρόνο µε τις νέες τάσεις της αγοράς. Από τις πιο παραδοσιακές ιταλικές γεύσεις (στρατσιατέλα, τιραµισού, λιµοντσέλο) µέχρι τις γεύσεις της ελληνικής παράδοσης (µαστίχα Χίου, γιαούρτι, καταΐφι) περνώντας στις λίγο πιο ιδιαίτερες γεύσεις (µπισκότο λεµόνι, µασκαρπόνε µε αχλάδι κλπ.).

Με λίγα λόγια µια ευρεία γκάµα που µπορεί να ικανοποιήσει όλους τους ουρανίσκους!

DELUX fresco italiano

Αυθεντικό χειροποίητο Ιταλικό παγωτό, από αγνά υλικά

Τα γλυκά μας


Μαζί με τις υπέροχες γεύσεις του παγωτού μας, σας προμηθεύουμε
με προϊόντα που ολοκληρώνουν την γευστική εμπειρία ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών σας. Τα εξ’ ίσου υπέροχα και αυθεντικά χειροποίητα γλυκά μας, έρχονται να προσθέσουν ακόμα μια γευστική νότα. Καρυδόπιτες, σοκολατόπιτες, ραβανί, μπάρες δημητριακών και καταπληκτικά cookies, είναι διαθέσιμα για να βελτιώσετε σημαντικά την γκάμα σας αλλά και να τη συνδυάσετε άψογα με τα παγωτά μας!

DELUX fresco italiano

Υπέροχα γλυκά χειμερινής σεζόν

Η εταιρία μας εφαρμόζει ένα Σύστημα Διαχείρισης για την Ασφάλεια των Τροφίμων σε συμφωνία με το παρακάτω Πρότυπο:

Delux - Με πιστοποίηση ασφάλειας τροφίμων